Cum să-ţi schimbi culoarea părului în funcţie de sezon

Arabella Saulig, stilistul Wella Professional TOP TEAM, ne sfătuieşte cum să schimbăm culoarea părului în funcţie de anotimp:
  • Publicat:
Cum să-ţi schimbi culoarea părului în funcţie de sezon

Arabella Saulig, stilistul Wella Professional TOP TEAM, ne sfătuieşte cum să schimbăm culoarea părului în funcţie de anotimp:

Este bine sa luam in considerare sezoanele atunci cand optam pentru o schimbare – general vorbind, culorile mai inchise se poarta mai mult in sezonul toamna/iarna, iar cele mai luminoase in sezonul primavera/vara datorita cantitatii mai mari de lumina. Sa nu uitam ca un ten frumos bronzat contrasteaza mai placut cu un blond sau castaniu deschis, iar o culoare mai inchisa incadreaza mai fericit un ten alb fildes.


Arabella Saulig, stilist Wella Professional TOP TEAM

Primavara si vara se recomanda culorile luminoase, mai deschise, eventual accente deschise pe o baza ceva mai profunda – in orice caz, ideal este sa nu ne indreptam spre transformari dramatice, mult prea puternice, pentru ca astfel riscam sa avem un look artificial.

Foarte la moda in acest sezon sunt blondurile foarte deschise, spre alb, cu accente pink, jaded mint, ocean blue, mov stins, etc. – nuante special mate, asa cum este in trend acum.

Aramiul ramane in top, dar cu nuante ceva mai mate, mai subtile, in care se pot aplica ceva accente mai luminoase dar delicate acolo unde lumina cade pe par si formeaza luciul natural.

Pentru sezonul de toamna iarna foarte potrivite sunt culorile ceva mai profunde, chiar si blondurile din sezonul anterior se satureaza mai mult si au un aspect mai inchis. Culorile bogate in nuante – castaniu ciocolatiu, rosu violet, blond mai inchis cu accente mai profunde. Pe aceste baze se pot desena accente ce redau sedimentele pamantului, de roca, pentru un effect mai natural.

Multora dintre noi ni s-a întâmplat să mergem la coafor pentru un nou look sau o simplă tunsoare / coafură şi să plecăm nemulţumiţi de rezultat sau de toată experienţa din salon, iată aici care sunt cele mai frecvente greşeli pe care le fac hairstiliştii, pentru a ştii să le previi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”