Cum sa fii stralucitoare la petrecerea de Revelion!

Pentru petrecerea din noaptea dintre ani, trebuie sa ai un machiaj impecabil, dar si plin de bun gust. Asa ca tine cont de sfaturile noastre pentru a evita un machiaj nereusit!
  • Publicat:
Cum sa fii stralucitoare la petrecerea de Revelion!
Cum sa fii stralucitoare la petrecerea de revelion

Sfârşitul anului vine cu petreceri, fericire şi mulţi prieteni, dar şi cu câteva emoţii şi puţin stres în privinţa look-ului.

Pentru a straluci la petrecerea de revelion trebuie sa ai un machiaj impecabil si plin de bun gust.

Asa ca tine cont de sfaturile noastre daca nu vrei sa intampini noul an cu un machiaj nereusit!

Nu abuza de eye-liner
Stim ca vrei o privire intensa pentru petrecere, insa pentru noaptea de revelion, uita de liniile negre si lungi in stilul Amy Whinehouse. Opteaza in schimb pentru o linie subtire, alungita in capat, alaturi de un fard stralucitor.

Adauga doar o pata de culoare
Vrei sa fii stralucitoare, dar totusi, nu abuza de culori! Alege doar o parte a fetei pentru a o scoate in evidenta. Asa ca, daca iti machiezi ochii, opteaza pentru un luciu transparent pentru buze, sau invers, daca vrei sa fii seducatoare cu un ruj de buze rosu, machiaza-ti ochii cat se poate de discret. Nu le poti avea pe toate.

Unghii mate? Uita de ele!
Vrei sa fii vedeta serii, asa ca pentru noaptea de revelion nici nu te gandi sa treci pe culori mate. Nu e momentul lor. E timpul pentru unghiile sclipitoare, pline de viata! Marc Jacobs, Chanel sunt printre primii care au creat deja sortimente de culori care mai de care mai indraznete!

Sprancene naturale
Daca in 2009 s-au purtat sprancenele ceva mai accentuate, pentru sfarsitul de an stilistii iti recomanda sa adopti un look ceva mai natural. Daca esti blonda sau roscata, poti sa iti conturezi sprancenele cu o nuanta de maro, iar daca esti bruneta, incearca doar sa ti le pensezi si, in caz de nevoie, foloseste-te de un creion dermatograf pentru a le da o forma.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Idei de machiaj perfecte pentru Revelion!
Idei de machiaj perfecte pentru Revelion!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân