Cum poţi obţine un bronz perfect

Îţi doreşti să afişezi în această vară o piele frumos bronzată, care să nu treacă neobservată! Iată care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi!
  • Publicat:
Cum poţi obţine un bronz perfect

Eşti la mare, te laşi purtat de valuri şi îţi doreşti un bronz perfect? Acum ai toate şansele să îl obţii, dar nu uita, îngrijirea este esenţială. În primul rând trebuie să te pregăteşti pentru expunerea la soare. Cum?  Prin exfoliere. Astfel, vei înlătura celulele moarte şi vei ajuta pielea să se bronzeze uniform. Iată ce spun specialiştii!

„În primele zile de plajă este important să folosim o protecţie cât mai crescută, asta pentru a nu ne alege cu arsuri. În felul acesta pielea se bronzează treptat, iar bronzul va rezista mai mult. După câteva zile, pe măsură ce pielea se colorează, putem scădea factorul de protecţie. Acesta însă nu trebuie să lipsească. Crema de protecţie trebuie aplicată de fiecare dată când ieşim din apă, sau la interval de o oră”, susţine Nicoleta Ion, trainer Repechage Romania.

 Expunerea la soare este nerecomandată în orele amiezii. Atunci razele UV sunt foarte puternice şi pot provoca arsuri grave, pete pigmentare sau, pe termen lung, chiar cancer de piele. Se recomandă expunerea la soare dimineaţa, până în orele 10 – 11.00 sau seara, după orele 17 – 18. 00.

La sfârşitul zilei este indicată folosirea unui produs de calmare şi reparare (after sun), care să refacă celulele pielii afectate de razele UV.

Hidratarea zilnică este esenţială. Folosirea unui produs de hidratare după fiecare duş va menţine elasticitatea pielii şi va păstra bronzul frumos pentru mai mult timp.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”