Ceai verde: 6 moduri în care să-l foloseşti pentru înfrumuseţare!

Iată câteva trucuri de frumuseţe cu ceai verde care te vor ajuta să te pregăteşti de vară cât ai zice... plajă!
  • Publicat:
Ceai verde: 6 moduri în care să-l foloseşti pentru înfrumuseţare!

Ceaiul verde este de mii de ani folosit atât în scopuri curative cât şi în ritualuri de înfrumuseţare. Nu numai că este extrem de gustos, plin de vitamine şi antioxidanţi, dar poate să facă minuni şi în ceea ce priveşte părul, pielea şi tenul tău.

Demachiant natural? Remediu anti-celulită? Anti-cearcăn eficient? Toate aceste secrete stau ascunde în spatele unor pliculeţe de care, cu siguranţă, te loveşti din când în când în bucătărie! De ce să nu profiţi de beneficiile lor?

Iată, deci, câteva trucuri de frumuseţe cu ceai verde care te vor ajuta să te pregăteşti de vară cât ai zice… plajă!

Loţiune tonică răcoritoare

Folosind un blender, amestecă un sfert de cană de ceai verde rece, 2 linguriţe de suc de castravete şi o linguriţă de aloe vera. Toarnă “licoarea” obţinută într-un recipient sub formă de spray şi voila, ai obţinut o loţiune tonică răcoritoare, numai bun pentru zilele călduroase de vară!

Un demachiant… altfel

Dacă crema ta demachiantă a devenit plictisitoare şi pare să nu mai aibă nici un efect, puţin ceai verde o poate ajuta să devină nu numai un demachiant mai bun, ci şi un remediu anti-îmbătrânire! Adaugă câteva picături de ceai verde rece peste loţiunea ta demachiantă, amestecă-le bine şi vei observa diferenţa încă de la prima utilizare!

Anti-inflamator natural

După o zi lungă sau o noapte albă. faţa noastră tinde să fie umflată şi lipsită de strălucire. Pentru a remedia acest lucru, ia o dischetă demachiantă, îmbib-o în ceai verde rece, tamponează-ţi faţa cu ea iar apoi lasă să acţioneze timp de câteva minute. Vei observa diferenţa imediat după clătire!

Anti-cearcăn rapid

Probabil ştii deja acest truc, dar un reminder nu strică niciodată! Ia două plicuri de ceai verde, înmoaie-le în apă şi bagă-le la frigider timp de aproximativ 20 de minute. Aplică-le apoi pe ochi şi lasă-le să acţioneze cel puţin un sfert de oră. Ochii tăi se vor dezinflama vizibil iar cearcănele se vor estompa numaidecât!

Mască pentru orice tip de ten

Desfă două pliculeţe de ceai verde. Amestecă conţinutul lor cu o lingură de bicarbonat de sodiu şi puţină miere. Dacă amestecul pare prea gros pentru a fi aplicat pe faţă, diluează-l cu puţin ulei de măsline. Întinde-l apoi pe toată suprafaţa feţei şi lasă-l să acţioneze timp de 15 minute. Tenul tău va fi mai hidratat şi mai luminos ca niciodată!

Scrub anti-celulită

Desfă câteva pliculeţe de ceai verde şi amestecă-le conţinutul cu 1 lingură de smântână şi o lingură de zahăr. Aplică apoi amestecul pe zonele afectate de celulită şi masează uşor. Efectele nu se vor vedea imediat, dar pe termen lung, acesta poate fi un remediu bun pentru estomparea celulitei. În plus, pielea ta va rămâne fină şi strălucitoare!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Implantul mamar: tu ce tip ai alege?
Implantul mamar: tu ce tip ai alege?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”