Am testat extensiile de gene!

Dintotdeauna m-au fascinat genele lungi şi dese. Au fost vremuri când, primul lucru pe care îl observam la o persoană era lungimea genelor. Şi acum mă trezesc admirând pe furiş nişte ochi frumoşi care par mai expresivi datorită genelor lungi din dotare
  • Publicat:
Am testat extensiile de gene!

Dintotdeauna m-au fascinat genele lungi şi dese. Au fost vremuri când, primul lucru pe care îl observam la o persoană era lungimea genelor. Şi acum mă trezesc admirând pe furiş nişte ochi frumoşi care par mai expresivi datorită genelor lungi din dotare.

Şi pentru că eu nu am fost înzestrată cu o pereche de gene seducătoare (de aici şi atracţia mea pentru ele), am căutat mereu soluţii: de la uleiul de ricin, la gene false (tip bandă, bucheţele sau fir cu fir) până am descoperit extensiile de gene acum ceva timp. Dar, din cauza genelor mele rare şi subţiri, nici extensiile de gene nu păreau o soluţie. Cel puţin, până nu m-am lăsat convinsă să încerc noua tehnologie de aplicare folosită de specialiştii de la Chic Lashes.

Ce sunt extensiile de gene 

Cu ajutorul unui adeziv special, pe genele naturale sunt lipite gene din păr sintetic sau natural (de nurcă), pentru a oferi volum şi lungime genelor. Percepute iniţial drept artificii de stil ocazionale, adoptate în preajma unor evenimente festive sau a unor ocazii speciale, extensiile de gene au devenit în ultimii ani soluţiile salvatoare pentru clientele ca mine ale căror probleme de ordin estetic nerezolvate pot duce la apariţia unor complexe: gene naturale extrem de scurte, rare, subţiri şi aproape invizibile în cazul persoanelor cu o pigmentaţie alb-roz şi o culoare de păr deschisă. Acum realizez că şi lipsa genelor mele mă determină adesea să mă ascund în spatele ramelor ochelarilor.

Extensiile de gene te pot ajuta să obţii o formă migdalată a ochilor, să îţi reechilibrezi proporţiile fizionomiei sau să-ţi micşorezi/măreşti distanţa dintre pupile în vederea obţinerii unei simetrii a chipului. Şedinţa durează între o oră şi jumătate şi două ore, deci trebuie să te înarmezi cu răbdare. Însă pe mine muzica plăcută m-a ajutat să mă relaxez, timp în care

Andreea Halău – cu mişcări fine, dar extreme de precise – mi-a conturat privirea cu câteva sute de gene spectaculoase. Pe care, la final, le-a fixat cu un mic aparat cu aburi, explicându-mi că acum tehnologia este mult mai avansată decât acum câţiva ani, la începutul acestei tehnici de extensii de gene. Formula adezivului s-a schimbat, compoziţia părului sintetic din care sunt confecţionate genele nu mai e aceeaşi, fiind hipoalergenică (scăzând astfel riscul de apariţie a alergiilor).

Rezultatul: ochii mei erau mult mai frumos definiţi şi am scăpat de machiat şi dat cu mascara. De cum mă trezesc dimineaţa, pare că sunt gata machiată. În plus, deşi este recomandat să vii la o şedinţă de întreţinere o dată la 2 săptămâni, genele mele arătau impecabil şi după 3 săptămâni. În condiţiile în care anii trecuţi, după o săptămână, două apăreau goluri printre gene. Chiar dacă tehnologia a evoluat, Andreea mi-a recomandat să folosesc creme mai puţin grase în jurul ochilor, să mă demachiez cu apă micelară, să nu dorm pe gene şi să le perii periodic cu o perie pe care o primeşti la salon.

Unde: Chic Lashes (www.chiclashes.ro)

Preţ: 290 lei serviciul The Wow Factor (câte 2 extensii aplicate pe geana naturală), 240 lei serviciul Elegant&Classy (o singură extensie pe geana naturală), şedinţa de întreţinere 140 lei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”