6 produse de beauty pe care TREBUIE să le ţii în frigider!

Există 6 produse de înfrumuseţare pe care majoritatea femeilor le foloseşte şi care au un loc de depozitare extrem de precis şi anume… în frigider!
  • Publicat:
6 produse de beauty pe care TREBUIE să le ţii în frigider!

Când vine vorba de organizare, femeile pot să fie extrem de exigente, mai ales atunci când vine vorba de produse cosmetice, haine sau pantofi. Dar s-ar putea ca tot ce credeai că ştii să fie, de fapt, greşit! Unde îţi ţii parfumul? Dar rujul? Şi crema hidratantă?

Există 6 produse de înfrumuseţare pe care majoritatea femeilor le foloseşte şi care au un loc de depozitare extrem de precis şi anume… în frigider!

Produsele naturale

Majoritatea produselor de înfrumuseţare din ziua de azi sunt create astfel încât să prevină acumularea de bacterii chiar şi dacă nu sunt păstrate într-un mediu rece. Totuşi, conform dermatologului Dendy Engelman, fiecare femeie ar trebui să aleagă produsele cele mai bune pentru tenul său, astfel că cele ecologice, naturale, ar trebui să fie numărul unu pe lista lor. Şi tocmai pentru că sunt naturale, ele trebuie păstrate într-un loc răcoros, ferit de bacterii şi microbi, iar frigiderul pare să fie mediul perfect pentru asta!

Parfumul

Păstrarea parfumului într-un loc ferit de căldură ajută la menţinerea activă a ingredientelor din formula acestuia pentru un timp mai îndelungat. “Păstrarea parfumului în frigider protejează împotriva oxidării acestuia care poate fi cauzată de lumină sau căldură”, spune Engelman.

Crema de ochi

Folosirea “terapiei rece” atunci când vrei să scapi de cearcăne este eficientă pentru simplul fapt că temperaturile scăzute ajută la contractarea vaselor de sânge, lucru care reduce inflamaţia şi cearcănele. Astfel că păstrarea cremei de ochi în frigider, va îmbina ingredientele active din cremă cu “puterea” temperaturii scăzute, iar rezultatul va fi unul minunat pentru tine şi pentru ochii tăi!

Măştile de faţă

Măştile de faţă sub formă de gel sunt folosite atât pentru hidratare, cât şi pentru calmarea iritaţiilor şi împrospătarea tenului şi ar trebui ţinute în frigider, mai ales atunci când vine vorba de persoanele predispuse la roşeaţă şi iritaţii”, spune make-up artistul Pearl Dworking.

Creionul de ochi

În cazul acesta, explicaţia este mai mult decât simplă. Creioanele de ochi sunt predispuse la topire chiar şi atunci când sunt ţinute la temperaturi normale, dar mai ales dacă sunt expuse la soare sau temperaturi ridicate. Locul cel mai indicat de păstrare a acestor produse de machiaj este, cu siguranţă, frigiderul.

Rujul şi balsamul de buze

La fel ca şi în cazul creionului dermatograf, rujul şi balsamul de buze sunt elemente care trebuie păstrate la loc răcoros pentru a nu se topi. De asemenea, temperatura scăzută din frigider va oferi rujului şi balsamului de buze şi o textură mai puţin cremoasă şi mai uşor de aplicat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”