5 trenduri în epilatul inghinal. Ce se mai poartă în zonă

Epilarea în zona intimă este pentru femei o necesitate, dar multe dintre noi încearcă să ţină pasul cu moda şi la acest capitol. Şi, totuşi, cu ce alegem să defilăm? Iată câteva soluţii!
  • Publicat:
5 trenduri în epilatul inghinal. Ce se mai poartă în zonă

Epilarea în zona intimă este pentru femei  o necesitate, dar multe dintre noi încearcă să ţină pasul cu moda şi la acest capitol. Şi, totuşi, cu ce alegem să defilăm? Iată câteva soluţii!

„Epilarea cu ceară este o metodă clasică şi veche, care a apărut pe vremea romanilor, dar este foarte apreciată şi în ziua de azi. Aplicată corect, această metodă de epilare este o garanţie, deoarece părul este eliminat complet, iar pentru o perioadă destul de lungă de timp nu-ţi mai baţi capul cu firele de păr inestetice. ”Ceara smulge din rădăcină firele de păr”, spune Nicoleta Ion, Trainer Rica România.

Deşi acţiunea presupune şi ceva durere, soluţiile sunt la îndemâna noastră. „Indicele de durere poate fi scăzut în funcţie de tipul de ceară utilizată, precum şi de temperatura de încălzire a acesteia. Noi recomandăm ceara cu ulei de argan pentru pielea sensibilă. De ce? Pentru că uleiul de argan este excepţional pentru hidratare şi supleţe”, consideră specialistul.

Un alt avantaj al epilării cu ceară este că poate fi aplicată în orice zonă a corpului. „Efectele epilării cu ceară sunt cele mai durabile, iar metoda este cea mai simplă”, adaugă Nicoleta Ion.

Trendurile cele mai în vogă pentru epilarea inghinală sunt: epilarea în stil francez, brazilian, creativă şi nu în ultimul rând, epilarea a la Hollywood.

Cea mai răspândită formă de epilare inghinală este epilarea totală sau stil Hollywood. Aceasta presupune eliminarea tuturor firelor de păr din zona intimă. Efectul? O nuditate completă. Moda epilării totale în zona intimă s-a răspândit foarte mult în ultimii ani. Această metodă este apreciată de femei pentru confortul pe care-l oferă şi siguranţa că nu riscă să afişeze nimic în afara bikinilor. În ajutorul acestui tip de epilare vine ceara cu ciocolată albă.

Epilarea în stil brazilian: eliminarea părului din jurul vulvei, anusului şi feselor, dar păstrarea unui triunghi mic de păr pubian. Confortabil şi aspectuos!

Epilarea în stil francez:  presupune eliminarea completă a părului pubian, dar păstrarea unei benzi de păr în formă de dreptunghi.

Epilarea creativă: Cu ajutorul şabloanelor şi al aparatelor de ras specifice, poţi obţine diferite forme: stea, inimă, floare … şi nu trebuie să te opreşti aici!

Îndepărtarea părului şi înfrumuseţarea zonei intime cu strasuri. Cunoscută sub numele de Vajazzle, această tehnică constă în decorarea pubisului cu strasuri sau folosind autocolant adeziv şi strălucitor. Nu este o metodă confortabilă pentru fiecare zi, dar potrivită  pentru o ocazie specială.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân