38 idei de cadouri cosmetice de Crăciun pentru femei şi bărbaţi

De sărbători, colecţii variate de seturi cadou îţi oferă ocazia de a te răsfăţa sau de a alege pachetul potrivit pentru cei dragi.
  • Publicat:

De sărbători, colecţii variate de seturi cadou îţi oferă ocazia de a te răsfăţa sau de a alege pachetul potrivit pentru cei dragi.

Fie că e vorba de seturi complete de îngrijire, însoţite de o geantă cadou sau împachetate în cutii atractive, de pachete specializate pentru îngrijirea părului sau a corpului, de seturi de produse pentru machiaje în trendurile de sezon ori de parfumuri irezistibile, oricare dintre ele poate reprezenta cadoul perfect pentru cineva.

Alege cu atenţie şi cumpără din timp cadourile pentru cei dragi, produsele de îngrijire sau înfrumuseţare sunt de regulă binevenite oricui, îmbie la răsfăţ şi vor aduce zâmbete de fericire.

În galeria foto de mai jos am selectat să-ţi prezentăm sugestii de cadouri de la mărcile Bourjois, NYX, Yves Rocher, Nivea, Panier des Sens Geranium, Calvin Klein, L’Oreal Make-up Designer Paris, L’Oreal Paris, Chloe, Apivita, Marc Jacobs, Roberto Cavalli, Dove, Melkior, SP, Garnier, Elmiplant, Farmec, Palmolive, Schauma, Fa, Syoss, BU, C-THRU, STR8, Tesori d’Oriente, Repechage, Naturys, Nioxin.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân