Hainele vorbesc despre tine!

Alegerea unei tinute potrivite nu este grea daca tii cont de cateva amanunta importante.
  • Publicat:
Hainele vorbesc despre tine!
Hainele vorbesc despre tine!

Te gandesti sa iesi diseara cu prietenii sau la o intalnire si nu stii inca ce sa alegi din dulapul cu haine? Alegerea nu e grea, depinde de personalitate si de bunul gust care cu siguranta te caracterizeaza si te va ajuta sa te pui in valoare.

Daca alegi sa porti o rochie trebuie sa te gandesti la locul unde urmeaza sa ajungi si persoana cu care te vei intalni acolo. Aceasta piesa vestimentara indica faptul ca te-ai straduit sa arati cat mai bine si te-ai asigurat ca asa va fi. Modelul rochiei este la fel de important, o rochie foarte pretentioasa poate crea un mister pe care s-ar putea, ca nimeni sa nu-si doreasca sa-l dezlege. Daca vremea nu este favorabila purtarii unei rochii, nu te hazarda!

Blugul nu se deomdeaza niciodata! Croit sub forma de pantaloni, cat si de fuste, de diferite dimensiuni si modele cu siguranta vei gasi unul care sa te reprezinte! Partea cea mai buna este ca poate fi asortat la topuri, tricouri si chiar sacouri. De la eleganta pana la sport tinuta ta va avea numai de castigat!

Pentru ca tinuta sa fi completa nu trebuie sa uitam de incaltaminte. Ca femeie esti tentata sa alegi o pereche de pantofi frumosi dar incomozi. Astfel dai startul unei batalii in mintea ta. Confort versus frumusete. Ce sa alegi? In mod normal ar trebui sa castige confortul deoarce nu se stie cat timp vei putea sa-ti etalezi frumoasele sandale sau pantofi, iar daca nu te vei putea tine pe acele tocuri de 10 sau 12 cm imaginea ta va avea de suferit. Deci daca alegi sa faci pasul “sinucigas” asigura-te ca ai pe cineva aproape care sa te sustina.

Acesoriile pun in evidenta frumusetea tinutei alese dar nu exagera cu numarul si greutatea lor! Daca ai ales bijuterii care sa-ti scoata in evidenta frumusetea, poarta-le asortate in functie de culoarea hainelor cu care esti imbracata si nu te astepta sa faci furori printre barbati pentru ca ei nu le observa decat daca acesta sunt  intr-un numar foarte mare si prost alese.

Machiajul ne salveaza. Este foarte adevarat ca un machiaj daca este bine ales ne poate ajuta sa trecem neschimbate peste orele din zi. El ne poate conferi o imagine proaspata si foarte placuta in special privirii masculine. Parerea unanima a genului masculin este ca nu conteaza cu ce te fardezi ci doar rezultatul obtinut. Cu cat machiajul este mai sofisticat cu atat mai multe griji il vor framanta pe viitorul iubit, care se va gandi ca pe viitor va fi nevoit sa stea ore in sir asteptandu-te sa ti-l realizezi.

Alura sexy este cea care te ajuta sa pui totul in valoare. Strecoara in vestimentatia ta un articol mai indraznet, sexy si nu vei trece neobservata (daca aceasta este intentia ta!). Complimentele vor “curge” atat de la iubit, cat si de la prietenii cu care tocmai te-ai intalnit. Secretul reusitei unei tinute consta in increderea cu care o afisezi!

Citeste si Haine cu motive
                  De la Iasi vine moda
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Frumusetea vine din fructe
Frumusetea vine din fructe
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”