Fii irezistibila!

Intotdeauna tendintele de primavara in machiaj vor propune tonuri florale de roz. Daca intr-un iris exista un strop de verde, acesta va fi amplificat de un machiaj roz-violet primavaratic. Nici tonurile de verde nu se lasa mai prejos!
  • Publicat:
Fii irezistibila!
Fii irezistibila!

Intotdeauna tendintele de primavara in machiaj vor propune tonuri florale de roz. Daca intr-un iris exista un strop de verde, acesta va fi amplificat de un machiaj roz-violet primavaratic. Nici tonurile de verde nu se lasa mai prejos!

Seductie in tonuri de verde
Make-up artistii stiu: verdele este perfect pentru machiajul cotidian. Culoare de echilibru, magnetism, ideal pentru toate tipurile de frumusete. Ofera prospetime, optimism si inedit. Cum obtii un astfel de machiaj? Pasul unu: fondul de ten, fardul corector anticearcan si pudra trebuie sa compuna o baza de machiaj uniforma cu putere mare de acoperire.

Pentru un efect de profunzime a privirii, se va folosi mai intai un creion verde padure pe toata suprafata pleoapelor. Cu o pensula fina, se va uniformiza acest creion, dupa care, peste el, se pot aplica nuante variate de verde. Interiorul pleoapei inferioare poate fi fardat cu nuante deschise de alb sau bej, pentru un efect de marire a ochilor sau poate fi fardat cu nuante inchise de verde sau bleumarin pentru un plus de senzualitate.

Pentru zona de sub sprancene un praf suplimentar de pudra clasica este suficient. Estompeaza linia machiajului smokey eyes si ofera finete arcadelor. Genele se vor farda cu o mascara de volum negru intens, iar buzele nu se vor contura foarte mult, se textureaza doar cu un ruj hidratant, fara un contur exagerat. Buclele rebele, usor de obtinut, se potrivesc de minune.

Feminitate roz-violet
Un look de primavara nu poate face abstractie de tonurile florale de roz, plecand de la pasteluri, pana la culori ferme de roz zambila, roz magnolie si violet orhidee. Rozul este feminin, tanar si tonic, ideal pentru a reliefa delicat tenul inca nears de soare. Se incepe machiajul cu un fond de ten hidratant, fin, semitransparent, cu filtru de protectie solara, care se aplica pe toata suprafata intr-un strat uniform, prin miscari circulare de masare usoara.

Aceasta baza de machiaj se fixeaza cu un strat de pudra pulbere transparenta. Pentru machiajul pleoapelor, este foarte important primul pas si anume acela de a aplica inainte de fardurile colorate un strat fin de eye gloss, culorile vor fi mai pertinente si mai rezistente. Pentru obraji, se vor folosi culori asortate machiajului, tonuri pale de roz. Buzele se pot farda cu roz, cu bej sau cu rosu. Foloseste-te de cateva agrafe si prinde-ti si o floare in par. Vei fi mai mult decat in tendinte…

Frumusete by Monica Dumitru

O fata frumoasa, fara discutie. Dar ce face Monica pentru a arata mereu fresh, chiar si atunci cand filmeaza pana in zorii zilei? Foloseste o masca cu sake si orez, cumparata din comert, si ulei de masline pentru zona din jurul ochilor, care este mai sensibila. Si nici nu exagereaza cu machiajul.

Ne-a marturist ca a inceput sa se machieze prin clasa a X-a, folosind putin fard de pleoape si mascara. Insa tine intodeauna cont de ocazie si de momentul zilei. „In timpul zilei, nu prea folosesc produse de make-up, poate cel mult mascara si un gloss.

Dar daca, de exemplu, vorbim despre un eveniment important, atunci ma machiez mai elaborat. Folosesc nuante mai inchise pentru machiajul pleoapelor.” A recunoscut ca, de cand filmeaza pentru „Daria, iubirea mea”, si-a schimbat stilul si ca a invatat multe lucruri, cum ar fi „Sa imi pastrez un look natural sau mai precis am invatat sa nu exagerez cu machiajul”.

Fiind foarte ocupata, nu pierde mult timp nici in fata oglinzii. „Dar intotdeauna incep cu o curatare a tenului, un gomaj, aplic o crema hidratanta si abia apoi produsele de make-up.” Irezistibila? „Par prins si machiaj natural.”

Foto: Adrian Stoicoviciu
Beauty Editor: Andreea Chirila
Make-up: Mirela Vescan, make-up artist Rimmel London
Hair stilyst: Dana Petrescu, Fantasy Hair Team
Model: actrita Monica Dumitru; Vestimentatie: Erros, Roxy (Quiksilver)
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
TOP 5 lucreaza pentru look-ul tau
TOP 5 lucreaza pentru look-ul tau
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”