Cum iti maresti buzele?

Pentru marirea buzelor pe o perioada determinata de timp exista cateva proceduri: Matrigel, Puragen, Bioalcamid, Hylaform sau grasime proprie.
  • Publicat:
Cum iti maresti buzele?
Cum iti maresti buzele?

Buzele senzuale, carnoase, sunt secretul seductiei. Daca esti fericita posesoare a unor astfel de buze nu ai decat sa folosesti gloss-ul preferat si gata! Gura ta devine personaj principal in fanteziile multora dintre interlocutorii tai.

Ce ai de facut atunci cand buzele sunt subtiri, abia vizibile? Ei bine, acum intra in scena chirurgul plastician. Augmentarea buzelor sau marirea lor prin injectarea unor solutii care dau volum poate rezolva aspectul inestetic.

Efectele sunt uimitoare, iar in unele cazuri operatia are efect de reintinerire faciala, in special atunci cand este asociata cu o corectie a ridurilor. Substantele care se injecteaza au o structura inerta, sunt foarte bine acceptate de organism si sunt de doua feluri: rezorbabile pentru un efect temporar (in jur de sase luni) si permanente pentru un efect definitiv.

Cateva dintre substantele utilizate in prezent pentru astfel de proceduri sunt Matrigel, Puragen, Bioalcamid, Hylaform sau grasime proprie, iar pentru un efect permanent – implantul cu colagen. Tehnica folosita consta in injectarea solutiei cu un ac fin, sub anestezie locala. Injectarea se face dinspre exteriorul buzelor spre partea centrala.

Dupa injectare se realizeaza un masaj al buzelor pentru a ajuta solutia sa se disperseze in mod uniform. Recuperarea dupa operatie este rapida, iar rezultatele sunt vizibile in circa 2 zile, atunci cand edemul se retrage.

Riscuri

Complicatiile care pot sa apara dupa o astfel de interventie sunt rare, dar exista. Astfel, pot sa apara reactii alergice la implant sau la anestezie. Pot sa apara sangerari, infectii, lezare nervoasa. De asemenea, implantul poate sa se intareasca, situatie in care se impune indepartarea. In cazul fumatoarelor si al pacientelor diagnosticate cu diabet, riscurile sunt mai mari.
 

Citeste si Cele mai excentrice operatii estetice
                   French Kiss
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”