Cum arata sanii perfecti?

Barbatii din Marea Britanie prefera femeile cu sani armoniosi.
  • Publicat:
Cum arata sanii perfecti?
Cum arata sanii perfecti?

Operatiile de marire a sanilor sunt cu siguranta cea mai mare inventie in domeniul chirurgiei plastice. Daca rinoplastiile sunt mai putin evidente, iar corectarea ridurilor este si aceasta o interventie destul de subtila, augmentarea mamara are rezultate voit vizibile. De altfel, cu cat sunt mai vizibile, cu atat mai bine.

Pentru femei. Cererile de silicoane au crescut din 2002 pana in prezent cu 275%. Cele mai multe dintre femei isi doresc cu ardoare sani mai mari si sunt dispuse sa faca orice pentru acest lucru.

Ce parere au insa barbatii despre sanii artificiali?

Un sondaj recent, realizat de revista Heat din Marea Britanie arata ca 89% dintre responenti prefera o pereche de sani mai mici, insa naturali, in locul sanilor mari dar artificiali. In plus, inainte de a da navala pe usile cabinetelor de chirurgie plastica, femeile ar mai trebui sa stie ca 87% dintre masculi nu alearga in mod obligatoriu dupa sani mari, ci prefera dimensiunile in perfecta armonie cu restul corpului.

Deci pot fi si mici. Si asta nu e tot! Barbatii care si-au dat cu parerea in revista amintita despre cum ar trebui sa fie sanii perfecti s-au aratat fascinati de textura, simetria, forma si senzatia la atingere a sanilor naturali.

Tu ti-ai face implant cu silicoane?

Citeste si Micsorarea sanilor
In cautarea trupului perfect

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”