Combate eficient caderea parului!

Energy Shampoo ajuta la combaterea caderii parului.
  • Publicat:
Combate eficient caderea parului!
no title

Ai incercat imposibilul fara nici o imbunatatire vizibila? Ei bine, cu noile tratamente impotriva alopeciei androgenice obtii efectul scontat. Prin urmare, toti cei afectati de caderea parului pot rasufla acum usurati, problema este ca si rezolvata. Cu ajutorul produselor profesionale, firul de par devine mai puternic si mai rezistent. Testeaza-le si bucura-te de rezultatul dobandit!

Ser energizant intensiv impotriva caderii parului cu formula patentata – 6 fiole sau sub forma de tub (100 ml)Fortifica parul si poate reduce caderea acestuia cu pana la 50%. De asemenea, asigura substantele nutritive zilnice necesare pentru fortificarea parului.

O treime dintre femeile de peste 40 de ani sunt afectate de alopecia androgenica. Dar e posibil ca si tinerele, chiar din perioada pubertatii, sa sufere de aceasta boala.

Complexul special Energizing cu cafeina, biotina, acid lauric si vitamine furnizeaza parului un plus de substante nutritive si astfel firul de par devine mai puternic.  Stilistul SP recomanda – aplicati pe pielea capului si masati usor. Nu clatiti. In cazul unei caderi acute a parului se recomanda utilizarea zilnica.

Pentru prevenire, folositi produsul de 3 ori pe saptamana. Pentru rezultate optime, folositi Energy Shampoo pentru a pregati scalpul.

Sampon revitalizant, cu actiune delicata fortifica si revitalizeaza parul, restabileste echilibrul hidric al acestuia si ofera substantele nutritive zilnice necesare in lupta impotriva caderii parului.

Formula speciala cu provitamina B5 fortifica parul, ii ofera vitalitate, iar mentolul revitalizeaza si improspateaza scalpul. Stilistul SP recomanda – aplicati pe parul umed, emulsionati si clatiti.

O treime dintre femeile de peste 40 de ani sunt afectate de alopecia androgenica. Dar e posibil ca si tinerele, chiar din perioada pubertatii, sa sufere de aceasta boala.

Citeste si Par colorat, sanatos si stralucitor? Da! Iata formula…
                  Hairstyle 2008: Stiluri, Tunsori si Culori

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”