Coafura seducatoare pentru o petrecere hot

Cristina Rus, una dintre cele mai apetisante blonde din show-biz-ul autohton, este pe val: in vara aceasta, spectacolele au curs unul dupa altul, iar caravana „Danseaza cu mine” a provocat-o la calatorii prin opt mari orase ale tarii. A avut i
  • Publicat:
Coafura seducatoare pentru o petrecere hot
Coafura sexy pentru o petrecere hot

Ne-a povestit ultimele noutati din viata ei, in timpul unei sedinte de hair styling pentru una dintre cele mai cool petreceri ale anului: Miss Playboy.

„Pentru petrecerea a carei amfitrioana este, ii propunem Cristinei nu neaparat o schimbare de look, ci o coafura un pic mai eleganta decat de obicei, pentru ca va merge la o petrecere si atunci trebuie sa arate ca atare. Nu se poate duce cu parul drept si simplu cum il coafeaza de obicei. Si normal: daca va purta o rochie neagra, stramta, scurta, sexy, atunci trebuie sa fie la inaltime si parul”, spune stilistul Cristi Pascu. Cristina Rus a optat pentru un par ondulat, cu usor volum si bucle feminine: un look romantic. Este adepta unui stil mai lejer, mai natural. „Sincer, eu merg mai mult pe parul drept, pentru ca am un fir foarte subtire si incerc sa nu-l agresez prea mult. Dar a fost o provocare, si am zis – de ce nu? Parul trebuie foarte bine ingrijit si de aceea imi place sa apelez la specialisti.” Cristina isi pregateste fiecare aparitie de show cu mare atentie, iar intre spectacole, repeta la sala, cu dansatoarele. „Programul meu este foarte variat, nu intotdeauna se intampla toate asa cum am eu scris in agenda, mai sunt si intarzieri si oboseala isi spune cuvantul. Simt nevoia sa fac o pauza, asa ca prefer lunea si martea sa ma rasfat.

De exemplu, merg la coafor, la manichiura, pedichiura, masaj, imi place sa fac masaj de intretinere, si merg la sala.” Si concertele au ritualul lor. „Mie imi place sa ajung cu cel putin trei ore inainte, sa fac un dus, sa ma aranjez, sa merg la masa, sa mananc cu doua ore inainte de concert, pentru ca daca mananci cu o jumatate de ora inainte, pur si simplu nu mai poti sa sustii concertul. Trebuie sa-ti iei proteinele si nu le obtii decat din mancare. Asa ca imi place sa ajung din timp, sa mananc si, cu jumatate de ora inainte de concert, sa iau un energizant, pentru ca este viata mea…” Pentru Cristina, ultimele luni au fost extrem de solicitante. A mers prin tara cu caravana „Danseaza cu mine”, a avut concerte si a lucrat la noul ei album.

Acum, nici gand sa-si faca planuri de vacanta. Pentru vedetele pop, toamna este o perioada foarte aglomerata. „Au inceput petrecerile de firma, aniversarile, balurile si imi place foarte mult sa muncesc, sa fac ceea ce imi place. Stau in Bucuresti doar luni, marti si miercuri. In rest, merg la concerte in tara. Cu prietenul meu ma intalnesc in week-end, el muncind in timpul saptamanii. Iar uneori ma insoteste la anumite concerte.” In curand, Cristina va incepe turneul de promovare a albumului „O noua viata”. „Este un album la care am muncit foarte mult, un an si jumatate, ma bucur ca este in sfarsit pe piata si abia astept sa vad cum va fi la concerte, abia astept sa vad reactia publicului.”

Text: Oana Cuzino, Foto: Adrian Stoicoviciu, Hair: Cristi Pascu.

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Munteanu- November Style
Diana Munteanu- November Style
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: