Cele mai excentrice operatii estetice

  • Publicat:
Cele mai excentrice operatii estetice
Cele mai excentrice operatii estetice

Care este rezultatul promovarii pana la sat, prin intermediul canalelor media, a unor domnisoare cu trup perfect si, evident, contrafactut? Unul cat se poate de nefiresc: cabinetele de chirurgie estetica sunt calcate cu obstinatie de femei, tot mai multe si tot mai tinere, cu pretentii dintre cele mai absurde. Ferm convinse ca frumusetea este direct raspunzatoare de succesul profesional, si mai ales de cel personal, aceste femei (debusolate, daca-mi permiteti) se lasa hacuite la cerere, ajungand, in cele din urma, subiecte prin rubricile "Asa nu!".

Daca in Romania corectiile estetice se rezuma la cateva interventii, prin care botoxul, colagenul si siliconul au ajuns mari vedete, in SUA lucrurile au evoluat si nu neaparat in sensul bun. Plasticienii infrunta zilnic adevarate provocari puse in scena de femeile obsedate de felul in care arata. Dupa ce s-au plictisit de silicoane, liftinguri faciale, implanturi de gene sau liposuctii, au hotarat ca e timpul pentru ceva nou. Inca o ajustare, si nu una oarecare, ci una excentrica, foarte la moda, extrem de ”utila si necesara”.

 

1. De departe cea mai aiuristica cerere venita din partea unei cliente este indepartarea completa a buricului. Femeile solicita adesea remodelarea acestei zone, in special daca este protuberanta. In plus, forma de lacrima se pare ca este ultima moda, si este preferata in locul celei rotunde. Insa indepartarea completa a buricului depaseste, cu siguranta, limitele normalului.

 

2. Nu-ti place cum ti se itesc unghiile dintr-o pereche de pantofi peep-toe? Nicio problema, prin scurtarea sau alungirea degetelor de la picioare, raul e taiat din radacina. In final, imaginea va fi perfecta. Ce mai conteaza ca operatia este complicata si presupune fie taierea unei bucati din falange, fie inserarea unei tije de metal, doar frumusetea merita orice sacrificiu, nu-i asa?

 

3. Nas si solduri micsorate, buze si sani mariti, degete alungite sau scurtate. A mai ramas ceva neredimensionat? Da. Labiile! Din ce in ce mai solicitata, operatia de micsorare a labiilor promite sa devina, in scurt timp, o procedura de rutina prin cabinetele de chirurgie estetica, desi este destul de riscanta, iar recuperarea este extrem de dificila.

 

4. Ti-ai imaginat vreo secunda ca liposuctia se realizeaza doar in zona taliei si a feselor? Ei bine, te-ai inselat. Ultimul fason este liposuctia gleznei, a umerilor si a bratelor. Incredibil, dar chiar exista chirurgi care fac asa ceva!

5. Daca zambetul nu este suficient de larg, de cald si de convingator, acesta poate primi un suflu nou cu ajutorul bisturiului. Prin spargerea si remodelarea maxilarelor, fata capata un contur nou si va face loc unui zambet pe masura… buzunarelor.

 

6. Ultima, dar nu cea de pe urma extravaganta, este implantul, si nu cel de pometi, de barbie sau de fese, ci de… frunte! Pentru un plus de inteligenta (aparenta), fruntile pot fi largite, inaltate sau usor bombate, la cerere. Din pacate, probabil ca strategia esueaza lamentabil la cateva secunde dupa ce purtatorul falsului deschide gura.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Palarii extravagante
Palarii extravagante
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”