Ce se poarta de sarbatori

Petrecerile din preajma sarbatorilor seamana foarte mult cu nuntile. Sunt evenimente care tradeaza stilul personal, gustul cu care te imbraci si starea de spirit pe care o incerci. Asadar, trebuie sa fii sigura ca iarna asta vei arata extraodrinar!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce se poarta de sarbatori
Ce se poarta de sarbatori

Petrecerile din preajma sarbatorilor seamana foarte mult cu nuntile. Sunt evenimente care tradeaza stilul personal, gustul cu care te imbraci si starea de spirit pe care o incerci. Asadar, trebuie sa fii sigura ca iarna asta vei arata extraodrinar!

La unele petreceri te imbraci formal, la altele, casual, iar la unele trebuie sa arati uimitor pentru ca vine si fostul tau iubit. Prilejul nu conteaza. Important este sa planuiesti foarte bine felul in care urmeaza sa arati la party, si si mai important este sa te simti bine si sa ai un tonus de invidiat. Starea de spirit se va asorta tinutei, iar tu vei avea un look incredibil. Iata care sunt tipsurile pe care le avem pentru tine:

Cocktail Party
La asemenea petreceri, se simte nevoia unei tinute usor seducatoare. Bineinteles, subtil seducatoare, nu trashy. Alegerea pefecta ar trebui sa se situeze undeva intre stilul lui Audrey Hepburn si Madonna, iar tu vei stii ca ai gasit ce trebuia daca ai sa simti acest lucru atunci cand o vei imbraca.

Poti opta pentru o rochie un pic deasupra genunchiului, in nuante inchise (maro, negru, visiniu, mov inchis, bleumarin, verde inchis,) cu o croiala care urmeaza fidel linia trupului. Zona decolteului trebuie sa fie vizibila, dar nu foarte. E indicat sa asortezi rochiei si o curea lata, care va insemna un plus de stil pentru tinuta pe care ai ales-o. In picioare, ia-ti o pereche de sandale aurii, decupate, rotunjite in varf, cu toc inalt si barete.

Intalniri cu amicii
Ti-ai aranjat serile libere in asa fel incat sa ajungi la petreceri cu pretentii si la serate cu jazz. Dar cum ramane cu prietenii tai? Nu am vrea sa sune ca o replica a mamei, insa nu se stie niciodata pe cine ai putea intalni.

Prietenii isi aduc prietenii care isi aduc prietenii si tot asa… Cum ar trebui sa te imbraci pentru o astfel de ocazie? Iata ce iti propunem noi: o bluza pe corp, dar nu foarte stransa, uni sau cu un model simetric, fara decolteu, cu manecile lungi si un pic evazate, o pereche de blugi (cei care stii ca te prind foarte bine) si tocuri.

Distracii exotice
Chiar daca putine dintre noi au norocul sa-si petreaca sarvatorile de iarna pe vreo insula in Pacific, minunile se pot intampla. Asadar, pe langa crema solara cu factor de protectie sporit, ai putea sa iei cu tine si o rochie vaporoasa, subtire, sexy si romantica pentru orice eventualitate. Trebuie sa fie vaporoasa si sa aiba o culoare nu foarte inchisa, cu nuante calde (kaki, portocaliu pal, roz). Sanadalele cu toc si buclele se potrivesc foarte bine tinutei.

Petreceri cu pretentii
La astfel de evenimente, nu e nevoie sa se mai specifice faptul ca tinuta este obligatorie. Este desuet si totdata atat de cool sa te imbraci in rochii lungi pana-n pamant si sa porti coliere pretioase, asa ca de ce sa nu o faci? Desi in ziua de azi, eticheta are unele dispozitii clar definite, ea nu mai este atat de rigida ca pana acum.

Si apoi, in conditiile in care stilul de viata de acum este atat de casual, de ce sa nu profitam sa ne imbracam super elegant macar o data pe an? Daca vrei sa alegi o astfel de rochie, gandeste-te la un model pe care l-ai purta ca domnisoara de onoare.

Office party
Niciodata sa nu privesti petrecerea de la job ca pe oricaare alta. Cand esti alaturi de prieteni, e ok sa nu te pregatesti foarte amanuntit atunci cand vine vorba de tinuta. Insa daca vei fi printre colegi, trebuie sa acorzi o atentie speciala tinutei. Noi iti recomandam o rochie din tricot, neagra, pe corp, asortata cu o curea pe masura. Cizme lungi si niste gablonturi in ton sunt tot ceea ce ai nevoie pentru aceasta ocazie.

Casa, dulce casa
E greu de crezut, dar Anul Nou se apropie foarte repede. Petreceri, dans, multime de oameni, trafic aglomerat… toate astea au ajuns sa te oboseasca? Nicio problema- solutia este sa-ti petreci sarbatorile acasa. Alaturi de iubit, de exemplu.

Trebuie totusi sa tii cont de faptul ca tinuta nu are voie sa fie neglijenta. Esti acasa, si simti nevoia sa fii cat mai relaxata, motiv pentru care te si imbraci pe masura. Ai grija insa, iubitul tau nu ar vrea sa te vada imbracat neglijent. Atentie! Nu am spus „neglijeu”, ci „neglijent”, ca in neglijeu cu siguranta te ar adora!

 A. Raicu

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Hot coats for european times
Hot coats for european times
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: