Calatoreste in capsula frumusetii!

Capsula Slim Active este o sauna uscata, inchisa.
  • Publicat:
Calatoreste in capsula frumusetii!
Calatoreste in capsula frumusetii!

Despre beneficiile saunei: detoxifiere, eliminarea kilogramelor in plus, reglarea metabolismului ai tot auzit, dar gandul ca trebuie sa stai in aburi si sa respiri un aer foarte fierbinte te-au facut sa amani mersul la sauna. Acum te poti bucura de efectele acesteia si ale cromoterapiei, vibromasajului si meloterapiei printr-o incursiune spre frumusete cu Capsula Slim Active.

De-a lungul vietii, organismul nostru acumuleaza multe substante nocive si grasimi, care nu se elimina in mod natural. Ne vin in ajutor dieta cat mai sanatoasa, sportul, masajul, sauna, terapiile corporale etc.

Pentru ca lipsa timpului liber este o problema cu care se confrunta foarte multe dintre femei, specialistii din industria de frumusete au inventat un aparat ale carui efecte imbina beneficiile unor procedee miraculoase: sauna, cromoterapie, vibromasaj, meloterapie –  Capsula Slim Active. Acest aparat este o sauna uscata, inchisa.

Sauna la care nu respiri aburi

„In timp ce sauna traditionala intreaga este incalzita pana la 110 grade C, razele infrarosii ale capsulei incalzesc direct corpul, fara a mari temperatura mediului inconjurator. Astfel, putem respira normal, fara disconfortul cauzat de aburi sau de umiditatea exagerata.

De asemenea, printr-o transpiratie provocata de razele infrarosii, organismul elimina mult mai multe substante toxice din organism, decat in cazul transpiratiei normale, la cald”, spune Sorina Bratu, manager Keiko SlimSpa. Orice sedinta la Capsula Slim Active este completata de vibromasaj – una dintre cele mai placute terapii anti-celulitice din cate exista. Pretul unei sedinte: 100 lei, durata: 40 minute.

Citeste si Frumusete fara durere
                  O abordare diferita

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân