Buze de sarutat

Rujul se alege in functie de culoarea pielii.
  • Publicat:
Buze de sarutat
Buze de sarutat

Si tu poti avea buze senzuale daca de 2 ori pe saptamana iti tapetezi buzele cu un servetel umed, iar apoi aplici un balsam care sa contina o crema hranitoare. Astfel previi cu succes efectul de buze crapate des intalnit in sezonul rece, spun make-up artistii englezi.

Inainte de a aplica un ruj indraznet, apeleaza la un balsam lucios, dupa care creioneaza buzele intr-o nuanta care sa se apropie cat mai mult de culoarea naturala a buzelor tale. Creionul va crea iluzia unei suprafete netede si va impiedica stergerea usoara a rujului.

Atentie! Rujul se alege in functie de culoarea pielii. Astfel ca, unui ten deschis ii vine bine un ruj in ton cu vinul, pentru tenul masliniu un maron inchis, iar tenul inchis un rosu deschis sau un portocaliu.

La solar, mai rar

Potrivit unui studiu recent, pe langa riscul cancerului de piele, bronzarea artificiala este considerata a fi un factor important in procesul de imbatranire a pielii. Acest lucru a fost dovedit prin participarea a 18 tineri adulti care au practicat bronzarea artificiala regulat timp de 3 luni, dar care pana la momentul respectiv nu au dat pe la solar nici macar o data.

In urma experimentului, s-a inregistrat o crestere a imbatranirii celulelor. Mutatiile intalnite in celulele pielii reduc producerea colagenului si provoaca daune pielii. Prin urmare, mergi la solar cu intentia de a arata mai bine si de fapt te trezesti cu mai multe riduri, afirma cu tarie cercetatorii.

Winter flirt

Straluciri de cristal, nuante pretioase, transparente… iarna ne inspira pentru un machiaj mai seducator ca niciodata. E greu sa-i rezisti, e usor sa-i cedezi: e un flirt de iarna! Expertii Rimmel London vin in intampinarea exigentelor in materie de gene irezistibile cu Glam’Eyes Lash Flirt Mascara.

Formula aerata si delicata a acestei noi mascara iti acopera genele cu un strat de pigmenti de negru-carbune, care iti vor incadra ochii pentru un efect de maxim impact. De asemenea, Glam’Eyes Lash Flirt contine ingrediente hi-tech, iar periuta foloseste ultimele tehnologii in materie pentru a-ti oferi gene cu 80% mai lungi si de pana la 10 ori mai pline de volum.

Citeste si Cauta surpriza de Sarbatori, de la ”Ce se intampla, doctore?”
                  Toamna 2008: Buze de foc

Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”