Aliatii pielii sensibile, alergice sau intolerante

Avene a creat creme speciale pentru ten sensibil.
  • Publicat:
Aliatii pielii sensibile, alergice sau intolerante
Aliatii pielii sensibile, alergice sau intolerante

Cand ne este foame mancam, cand ne este sete ne hidratam, cand suntem suparate ne bucuram de placerea oferita de ciocolata, cand ne este frig ne imbracam mai gros, cand suntem obositi dormim, cand este vara mergem la plaja, cand suntem copii mergem la scoala, cand ne doare capul luam o pastila, iar cand avem pielea sensibila trebuie sa o ingrijim cu produse speciale pe baza de apa termala Avène.

In ultimii ani, o data cu intensificarea gradului de poluare, a schimbarii bruste a temperaturii de afara si a cantitatii de E-uri din alimente un numar din ce in ce mai mare de oameni se plang ca au pielea sensibila. Fiecare insa o descrie altfel: de la senzatia de arsura, intepaturi, aparitia unor eczeme sau puncte rosii, la senzatia de usturime in contact cu apa rece de la robinet, anumite produse cosmetice sau cand afara este foarte frig.

Medicii descriu pielea sensibila ca fiind „Pielea care prezinta o toleranta redusa la utilizarea prelungita sau frecventa a produselor de cosmetica si igiena, cu simptome variabile“. Apa termala este un aliat de incredere in calmarea si tratarea acestor simptome.

Daca esti printre cei care au piele sensibila sau vrei sa te bucuri de benefiiciile apei termale din beauty case-ul tau nu trebuie sa lipseasca spray-urile cu apa termala si cosmeticele pe baza de apa termala. Iti recomandam cu caldura apa termala si produsele cosmetice Avène. Gasesti creme hidratante, crème anti-rid, demachiante, totul in functie de tipul tau de ten.

Pentru hidratare poti alege in functie de tipul de ten cremele: Avène Hydrance Optimale Legere (pentru ten normal si mixt) si Avène Optimale Riche (pentru ten uscat si foarte uscat).

Afla mai multe din editia tiparita a revistei Ce se intampla doctore?

Citeste si Un nou anotimp, o noua piele
Uleiurile faciale ingrasa tenul?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Gura frumoasa, buze atent ingrijite!
Gura frumoasa, buze atent ingrijite!
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”