Alexia Talavutis din “Pariu cu viaţa” – cum îşi îngrijeşte părul?

Talentata actriţă din serialul “Pariu cu viaţa”, dar şi membră în trupa La-La Band, Alexia Talavutis, ne-a încântat cu prezenţa ei la şedinţa foto şi surprins prin dorinţa de a încerca combinaţii fanteziste. “Creaţa” ne mărturiseşte şi secretele unei apariţii electrizante.
  • Publicat:
Alexia Talavutis din “Pariu cu viaţa” - cum îşi îngrijeşte părul?

Talentata actriţă din serialul “Pariu cu viaţa”, dar şi membră în trupa La-La Band, Alexia Talavutis, ne-a încântat cu prezenţa ei la şedinţa foto şi surprins prin dorinţa de a încerca combinaţii fanteziste. “Creaţa” ne mărturiseşte şi secretele unei apariţii electrizante.  

Cu unele reprezentante ale sexului frumos natura a fost foarte darnică. Protagonista pictorialului nostru de beauty este una dintre norocoase. Chiar şi aşa, nu întotdeauna suntem perfect mulţumite. “În copilărie am fost marcată de podoaba capilară, la prima mea filmare regizorul m-a întrebat dacă m-am născut cu mâna în priză 🙂

Chiar dacă m-a durut întrebarea, răspunsul meu a fost un > hotărât. Deşi porecla de “creaţa” m-a urmărit multă vreme, aceasta m-a scos din anonimat”, mărturiseşte amuzată Alexia. Prin urmare, ea acordă o atenţie sporită îngrijirii podoabei capilare, ţinând cont însă de îndrumările specialiştilor.

“Părul meu este mai pretenţios şi într-adevăr am un ritual de îngrijire stabilit. Folosesc şampon de hidratare pentru păr creţ, după care urmează etapa descurcării cârlionţilor cu mult balsam şi cu un pieptăn rar. Apoi aplic o mască pentru păr vopsit, stau 10 minute să acţioneze, clătesc cu apă din abundenţă. Finisarea constă în aplicarea unei creme pentru definirea buclelor şi a unui spray pentru strălucire.” Alexia este adepta “pletelor în vânt” şi la filmări sau concerte, dar şi în timpul liber.

Cât priveşte accesoriul de păr la care apelează cel cel mai des, surpriză! “Îmi place să cred că într-o viaţă anterioară am fost prinţesă, motiv pentru care port o tiară când am ocazia”, se confesează frumoasa blondă care pregăteşte o schimbare de look. Categoric preferă părul lung, dar cariera uneori cere sacrificii.

“Niciodată nu mi-a plăcut să mă tund, dar am fost obligată de împrejurări să fac asta. Prima oară s-a întâmplat la 8 ani, când pentru o filmare a trebuit să port breton, lucru care m-a durut şi am plâns 2 zile. Rolul Monicăi mi-a cerut din nou acest sacrificiu.”

Machiajul este însă un hobby. ” Experimentez în permanenţă şi îmi place să fiu la curent cu noile tendinţe.”




Fotografii de: Mihai Dăscălescu
Beauty editor: Andreea Chirilă
Make-up artist: Adriana Hăloiu
Hair stylist: Alina Marin, fht.ro
Accesorii & vestimentaţie: Atelier Aiurea, H&M

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Purifică-ţi tenul cu pudră de argilă!
Purifică-ţi tenul cu pudră de argilă!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân