Adio matreata!

Este foarte important sa alegi un balsam pe care este specificat ca poate fi folosit impreuna cu sampoanele antimatreata.
  • Publicat:
Adio matreata!
Adio matreata!

Exclama 722 de dermatologi americani. Ei sustin cu tarie ca sampoanele antimatreata nu isi pierd eficacitatea dupa aproximativ 3 luni de intrebuintare, asa cum se credea pana nu demult.

La studiu au participat 337 de persoane cu matreata. De 2 sau de 3 ori pe saptamana, timp de 24, 48 de saptamani, respondentilor li s-a recomandat sa foloseasca fie un produs antimatreata de pe piata, fie unul neetichetat pentru a se urmari efectul placebo. In final, au constatat ca sampoanele antimatreata raman eficiente pe o perioada lunga de timp.

Recidiva apare frecvent in ceea ce priveste matreata, nu pentru ca s-ar forma o rezistenta la tratament, ci pentru ca aceste produse nu sunt folosite in mod constant si corespunzator. In plus, daca sunt utilizate balsamuri necorespunzatoare, acestea inlatura efectele antimatreata ale samponului.

De aceea, este foarte important sa alegi un balsam pe care este specificat ca poate fi folosit impreuna cu sampoanele antimatreata sau sa aplici balsamul doar pe varful parului fara a avea insa contact cu scalpul, sustin cercetatorii.

Citeste si Tot ce trebuie sa stii despre periatul parului

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”