3 trucuri simple, coafură cu volum

În primul rând, pentru a obţine o coafură cu volum părul trebuie să fie proaspăt spălat.
  • Publicat:
3 trucuri simple, coafură cu volum

Eşti în mare grabă şi vrei ca părul tău să arate impecabil. Un plus de volum este întotdeauna dorit, însă cum îl poţi obţine într-un timp record? Câteva produse de styling, uscătorul de păr, bigudiurile şi peria pot face minuni. În 30 de minute arăţi ca şi cum ai fi fost pe mâna unui hairstylist priceput.

Uscătorul de păr
În primul rând, pentru a obţine o coafură cu volum părul trebuie să fie proaspăt spălat. După care se aplică pe firul ud o spumă pentru volum sau o spumă pentru coafat. Aceste produse te ajută la obţinerea efectului scontat şi nu încarcă firul de păr.

Bigudiurile
Aceste obiecte de toaletă feminină confecţionate din metal sau material plastic pot fi utilizate apelând la mai multe tehnici de răsucire a unei şuviţe de păr. Cea mai simplă şi mai uşor de folosit la tine acasă se rezumă la 4 paşi simpli. Se spală podoaba capilară, se aplică spuma de volum sau spuma pentru coafat  flexibilă sau strong, se rulează bigudiurile calde (ceramice-ionice ca material) şi se usucă părul bine.

Peria
Volumul se poate obţine foarte uşor şi din perie, părul ud fiind uscat, ca şi în cazul bigudiurilor, cu aer cald-rece. De asemenea, pentru volum hairstyliştii recomandă şi un ondulator mai gros – buclele mari ce pornesc din rădăcină conferă volum.

Citeşte şi: Atentie! Se poarta parul cu volum, Sarah Jessica Parker si Cheryl Cole ne arata cum

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”